Ewyppten.

det var nice.

inte ett moln, turkost vatten, trövliga människor och farlig mat, dog nästan, bokstavligt talat.

en liten vecka.

en vecka är allt inte så lång tid.

Det där om att tiden går olika snabbt vid olika tillfällen är bra sant; jag upptäckte dock en sak förra våren som gjorde en liten skillnad. Jag besitter ett ganska stressat sinne som hela tiden känner att jag borde göra något, för snart är det slut. Endast när jag har riktigt tråkigt kan jag känna att tiden är långsam,  och det är extremt sällan. Det är i stort sett enbart när jag absolut inte har något som helst att göra på jobb som jag se mih själv tittandes på klockan med känslan av att den inte rör sig.

Men som sagt, förra våren så kom jag på att jag borde försöka suga in den tiden som är så långsam eftersom jag så ofta annars önskar att tiden skulle gå i alla fall lite långsammare. Detta har medfört att jag kan njuta lite av tristessen och det är ju bra, förutom faktumet att i och med att jag njuter så går inte tiden så långsamt längre.

Jag kommer inte ihåg sist jag hade en långsam vecka, tror det kan ha varit en i somras och en förra sommaren. Däremot har jag haft fantastiskt galet makalöst många extremt och otroligt snabba veckor sen jag flyttade till Lund; tiden i bubblan är rapid. Jag är också ganska säker på att nästa vecka kommer susa förbi, jag lyckades nämligen finna en liten sista-minuten till Egypten, ska bli nice med lite värme. Vi ska dyka i korallrev och bestiga berget Sinai. Är lite rädd för oroligheterna men UD har inte utfärdat någon som helst varning så det ska väl vara ok.

Ska refilla min ipod med Dungen. För öfrigt så läser jag Liftarens Guide Till Galaxen, har alltid sågat den som datanördarnas och rollspelarnas lindebarn men den är faktiskt riktigt rolig, riktigt.

Auf wiederschauen.

barfotafantomens själsbiografi - dikt
Den sorgsna fantomen tar barfotakliv
på sylvassa snäckskal
allt för att den hånfulla smärtan
ska lätta från hjärtat


Den andalusiska fantomen använder papper som kniv
när han skär sig i ögonen
allt för att det dyrköpta hemska
för alltid ska förvanskas


Den fagra fantomen letar tidsfördriv
så han umgås med pulver
allt för att verklighetens hinna
till slut ska försvinna


Den uppgivna fantomen vill göra sig av med sitt liv
så han går ner i havet
allt för att smärtan
till slut

ska ta slut.

Gunnar Ardelius

"Tror du att folk som är tokiga i huvudet dras till varandra?"

     "Ja, jag tror att de som är vansinniga väljer varandra för att överhuvudtaget kunna stå ut. Sen får de som blir över dras till varandra så mycket de har lust med."

     "Men om de som är tokiga blir tillsammans med andra tokiga så borde barnen bli kompletta fruktkakor. Och deras barn i sin tur vandrande grönsaker."
    
     "De sjukaste får nog inga barn, de tar livet av sig istället."

- "Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket"

RSS 2.0