Dagbok sen 13 år tillbaka, nostalgi och vemod.

Njröjb Walker

Idag när jag kom till Jonstorp för första gången sen min flytt till Lund så rotade jag i garaget efter diverse kuligheter jag tänkte att jag kunde ta med tillbaks till Lund, jag fann ingenting att hänga på väggarna men däremot fann jag en gammal dagbok som både jag och min bror skrivit i. På första sidan stod det, Nröjb Walker vilket var min storebrors agentnamn, den anagramkunniga kan nog lista ut hans förnamn.

Efter fyra sidor såg jag plötsligt mina egna initialer samt dagens datum, 25/1 1994 kl 16.04. Det stod ordagrannt:

Idag spelade jag
Game boy så frågade
jag mamma vad vi
skulle ha till middag.
Så sa hon fisk.
Då sa jag nä
då så jag då kan vi
lika väl ha lasagne
i morgon så nu blir
de det. Hejdå - lilltå.

SVARTAREGNDROPPAR

Slita klaga på Britney Spears, hon är också en människa!

Idag ska jag på konsert

Ska titta på Shout Out Louds idag i Lund, sitter och skriver en hemtena just nu och tänkte ha kommit en bit innan klockan sex då det är dags för lite vin och mat.

Kolla in denna video föresten, fantastiskt!

http://lightupload.com/video/funny/207/When-Loving-Britney-Goes-To-Far.html

SVARTAREGNDROPPAR


 


Förändringar, jag bor numera i Lund och har påbörjat ett städat liv.

Bra korridor

Flyttade in i mitt korridorsrum i onsdags med ett par festdagar framför mig, dock hade jag endast en säng plus bråte i mitt nya rum så det var inte en så vacker syn. Nu i söndags så körde min pappa ner grejorna så nu har jag ett helt funktionabelt och hemtrevligt rum.

I onsdags började vi med tacokväll och lite film, "Världarnas Krig" vilket mest var som ett skämt. I torsdags var det dags för utgång, under dagen var jag i Malmö med några nya kompisar och shoppade, köpte en skinnjacka, tre par jeans, (marinblå, brun, svart) och en sjukt annorlunda scarfs. Sen på kvällen var det utgång, vi skulle till Malmös nation men eftersom jag glömt att skriva ut ett antagningsbesked så var det stora problem, jag tog ett välkomstbrev från skolan i stället och lät en tjejkompis skriva i mitt namn och personnummer samt att pappret fungerade som antagningsbesked och det gick bra. Dagen efter var det dags för introduktion vilket var trevligt för att sen på kvällen stråla samman med psykologgänget igen hemma hos en fadder där vi skulle leka lekar och ha det trevligt. Och det var mycket trevligt vid elva-tiden så rörde vi oss bort till Blekinges nation eftersom förfesten hade utspelat sig i det området. Nationen i fråga var riktigt skön, lite rock/indie-stuk vilket genererade skönt folk och go stämning.

Sen på lördagen stack jag hem och packade mina grejor för att kunna flytta hit i söndags på riktigt.

Nu är det tisdag och jag har haft två föreläsningar i Vetenskapsteori vilket är väldigt intressant, borde nog plugga lite nu faktiskt.

SVARTAREGNDROPPAR

RSS 2.0