Challenge Number One..

Spelreglerna:

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

- Sen jag var liten har jag lidit av någon form av hybris, t.ex. vid en fotbollsmatch så trodde jag att just denna matchen skulle någon upptäcka mig och se att jag hade något som ingen annan hade eller när jag lämnat in någon uppsats i skolan så har jag trott att denna gången sker det; läraren kommer att kalla in mig på sitt rum och delge mig om att jag ska bli publicerad. Till och med när jag har jobbat på olika ställen så som matbutiken i vår lilla by och jag stod och plastade in charkuterier så trodde jag att chefen skulle se hur skickligt jag plastade, jag har alltid trott på mig själv till den milda grad att jag nästan blivit besviken på senare år över att mitt genombrott ännu inte skett i något av alla "beruf" som jag har prövat på, ni ska veta att min hybris fortfarande inte har givit sig av.

- Jag avskyr lögner överdrivet mycket, men jag har inga problem med att kringgå sanningen så länge jag inte tar falska ord i min mun.

- Jag intalar mig själv dagligen att jag inte kommer att bli tunnhårig, även om min pappa är och min farfar var extremt tunnhåriga. Till och med när jag skriver detta så vill jag inte erkänna för mig själv av både fåfänga och halstarrighet att jag faktiskt har börjat skönja tendenser. Många har sagt att genen om tunnhårighet kommer från en mors sida, och det vore bra för min Morfar har riktigt bra hår trots sin åttiofem år, men jag tror innerst inne inte på detta.

- Ja led av en extrem sifferfobi som liten och den hänger efter mig fortfarande mer eller mindre. Siffror som 1 och 7 var gudomliga medan 3 och 4 och deras kvadrater och nära produkter var galet skrämmande. Det gav sig även till uttryck i hur många gånger jag skulle blinka innan vissa saker, hur många gånger jag skulle slå mig själv på benskydden innan tekningarna på hockeyn, hur många perfekta stegisättningar på våra mattor eller klinkersplattor jag var tvungen att ha innan jag kunde fortskrida in i nästa rum samt vilka klockslag som var okej att jag kolla upp på klockan för att få reda på.

- Trots att jag avskyr lögner så kan jag ändå tänka mig att leva i en, personlighetsdrag eller egenskaper som jag gärna hade haft som människor av någon orsak har fått för sig att jag har spinner jag gärna vidare på. T.ex. om någon ser mig som en som har tur i livet och kan glida sig igenom det mesta med bra resultat så berättar jag kanske inte direkt att så faktiskt inte är fallet, som sagt inte direkt i varje fall, eller om någon ser mig som intelligent och annorlunda så är det ju inte så att jag försöker bryta deras illusion, för genom deras illusioner kan jag leva och vara nöjd med mig själv.

- Min sång är under all kritik, kalla mig tondöv eller tonblind men trots min tid i kören som ung så har jag inte lärt mig att ta en enda ton med mina stämband. Svårt för att vissla har jag också. För att återknyta till mina neruroser så ska jag tillägga att jag ändå försöker hålla med mina föräldrar om att jag inte är helt omusikalisk eller sjunger så dåligt som jag faktiskt gör när de försöker peppa mig och säger att det låter okej, och Nej detta är inte ödmjukhet detta är ärlighet, jag är totalt värdelös!
image41

Jag utmanar: Jesper, Johanna, Tomas, Sara och Nicklas

Jag blev utmanad av: Leandro

SVARTAREGNDROPPAR

Kommentarer
Postat av: Gisan

Jag tackar för utmaningen men passar på den. Mina ord tråkar fortfarande ut mig. Men tack för att du tänkte på mig. Kramar...

2007-03-09 @ 15:04:50
URL: http://gisan.blogg.se
Postat av: Jesper

jag vet itne ens hur man länkar elelr vem jag ska utmana :)

2007-03-09 @ 15:12:31
URL: http://wallemannen.blogg.se
Postat av: frida

roligt :D

intressant fakta :D

2007-03-09 @ 15:18:00
URL: http://fridalundquist.blogg.se
Postat av: johanna

hehe jag har gjort utmaningen nu, jag härmade dig lite på en men det var bara för att vi måste ha tänkt jävligt lika när vi var små! :D

2007-03-09 @ 21:00:40
URL: http://jaghamster.blogg.se
Postat av: tomas

The challenge is accepted your fool!!! I will crush you.....

2007-03-12 @ 14:06:54
URL: http://brutusen.blogg.se
Postat av: leandro

Gud, den nästsista punkten om lögner känner jag sååå igen mig i.

2007-03-13 @ 16:04:01
URL: http://trashdeluxe.blogspot.com
Postat av: sanna

Ååå härlig bild & bra blogg :)

2007-03-20 @ 14:14:57
URL: http://sannibanni.blogg.se

Tänk på ett tal mellan 1 och 100.:

Namn:
Visst tänkte du på 72?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0