Att framtiden börjar ordna upp sig är väl en överdrift om något, men jag har ett nytt sjukt snyggt armband.

Sambo, hund och fast jobb de kommande fem åren...

Man kan väl säga att det har hänt en del de senaste ouppdaterade veckorna, jag har gått och fått ett fast jobb de kommande fem åren, blivit sambo samt precis köpt en hund. Det lär väl dröja ett par år innan ungarna ploppar ut men det känns inte så avlägset längre, har lagt ner mina tidigare planer på diverse förehavanden.

Kan ha varit en viss överdrift, har inte träffat någon intressant tjej på länge och har väl inte kommit längre med något jobb än att jag jobbar på ett fast schema hela sommaren innan plugget börjar, samma gamla äldreboende som folk har så svårt att förstå varför det är världens bästa jobb. Helgen bestod av en dålig midsommar som jag förstörde för mig själv genom att äta för mycket, ja faktiskt på fullt allvar så åt jag såg mycket att jag satt med magknip i fyra timmar och ville bara försvinna, efter en trevlig förfest med livet öl och champagne och roliga vänner stack vi iväg till den förhyrda restaurangen där vi skulle möta upp med tjejerna, eftersom jag hade spelat golf tidigare på dagen och på så sätt inte haft tid till att äta något under hela dagen var jag hungrig som en varg och smällde i mig typ tolv revbensspjäll, åtta grillspett, fem hekto risotto, en liter pastasallad och lite nypotatis, jag vet att inte låter som någon midsommarmat men god var den i varje fall, så efter en portion hade jag känningar av att jag hade ätit för mycket, men så var det så gott att jag tog en portion till och då kändes det som om jag skulle sprängas. Petter min kompis vars båda föräldrar är läkare sa att hans mamma hade lärt honom att man skulle klappa medurs över magen, och detta kändes lagom bögigt att med en uppdragen tröja ha en killes hand smekande för min mage, och inte blev det bättre heller.

Efterfesten blev trevligare då jag började känna mig bättre. Dagen efter låg vi på stranden, spelade och tennis och festade igen, jag hade väl okej båda kvällarna men både förra söndagen och i onsdags var roligare.

Nu ska jag iväg och träna för att sen gå ut och spela golf, jag har kommit på att det visserligen är sjukt kul att vara med sina kompisar och grillar, dricka vin, vara på stranden och festa men att vara ute och spela golf eller bara sitta hemma och läsa och skriva är förbaskat mysigt också.

Jag såg föresten ett av de vackraste regnen igår, det var en klarblåhimmel och helt plötsligt skars den av av en mörkblå linje tillhörande ett tungt regnmoln som fälldre regndroppar genom ett kvällsolsdränkt landskap.

SVARTAREGNDROPPAR

Kommentarer
Postat av: Johanna

haha skön grej att äta ihjäl sig sådär på midsommar och förstöra stämningen för alla...

2007-06-26 @ 16:32:48
URL: http://jaghamster.blogg.se

Tänk på ett tal mellan 1 och 100.:

Namn:
Visst tänkte du på 72?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0