Genuina gamlingar, glatt folk och ett halvkilo vattenmelon..

Skönt att dessa gamla gubbar faktiskt finns...

I morse var jag på gymmet, lite arg efter att ha varit hos tandläkaren och konstaterat att trots min överdrivet idoga tandborstning så hade en gammal lagning gott sönder så jag måste åka dit igen och laga och dela med mig av mina surt förvärvade. Jag är ganska nöjd med mina tänder, sä här ser i varje fall Tändermitt leende ut numera efter att jag hade tandställning på gymnasiet:


 Åter till gymtillfället så var det endast jag och en äldre herre, han hade väldigt stora problem med sina övningar, han var ganska skruttig och hade ett par klassiska pensionärsskor i vitt skinn och tunna skosnören. Han iakttog mig när jag gjorde mina övningar och anmärkte på min utmärkta ryggövning att den såg väldigt jobbig ut. Jag svarade att man kunde kan köra utan tyngd om man ville, då svarade han att han hade bytat ut sin höft för två veckor sen men att det inte hade blivit bra men att appropå ingenting så kanske jag visste när slaget vid Lützen inträffade. Jag hade ingen aning, trots att jag har koll på några, han sade 1632 och det ringde faktiskt en klocka, det var ju  i den klassiska täta dimman i November som någon Gustav blev skjuten. Sen ställde gubben i fråga lite matematiska frågor såsom: Vilka två primtal ska multipliceras för att få produkten 51? Om det finns en eka, en 75 kg sten och en man på 75 kg i en sjö med diameter 5 meter, inga andra tillhyggen får tillgripas, hur ska man då göra för att få vattennivån att vara så hög som möjligt? Han hade även kommit på en egen matematisk gåta som löd: För 41 år sedan var han hälften så ung som seklet var gammalt, när var han född? Inte riktigt så här var frågan ställd, lite fler och svårare variabler men denna kanske även ni klarar av?!

Idag var det nog tänkt att jag skulle vara smart för när jag hade duschat klart ringde telefonen och min kompis undrade om jag kunde hjälpa till med en fråga om standardavikelse på hennes psykologikurs i Lund. Inte överdrivet insatt försökte jag hjälpa till.

I bilen hem så ringde en kille in som nu i helgen hade fått sin benmärg transplanterad, sjukt stort, och nu var han på bättringsvägar, antingen har jag börjat bli lite blödig eller var detta också ett av de stora radioögonblick jag varit med om.

Imorgon bitti klockan 6:45 ska jag hjälpa till på äldreboende här i byn för första gången på ganska länge. Efter att ha fått reda på detta cyklade jag till affären och skulle köpa chips, men väl vid chipshyllan var jag sjukt osugen på chips och bestämde mig för att vara nyttig och för jag inte kunde köpa godis eftersom jag varit hos tandläkaren idag så jag köpte en vattenmelon istället , eller en halv  i alla fall, men på väg till kassan såg jag att det kommit en ny sorts "Turkisk Peppar" som jag var tvungen att prova.

SVARTAREGNDROPPAR

Kommentarer
Postat av: berit

trodde ej att det fanns människor med tänder som kan liknas med en grotta med några klipprester, som havet sakta slitigt bort! du får ta och skärpa dig pojkvasker, hur flickor tror du att kommer kunna charma med de där leendet på läpparna?

2007-02-08 @ 14:02:52

Tänk på ett tal mellan 1 och 100.:

Namn:
Visst tänkte du på 72?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0