Andrew Bird, rokoko och stäppvargen.

all the calsified arithmitists were doing the math...

Andrew Bird sjunger så läckra rader till så fantastiska toner alltså. Han spelade för övrigt i Köpenhamn i måndags, det var slutsålt, dock skrev jag upp mig på en väntelista och jag höll min tummar - men ack nej.

Jag har precis talat i telefunken med två fantastiska människor, en hemmavarandes i Malmö som var outsägligt kär, jag kiknade av glädje å hennes vägnar om man nu kan kikna av lycka.
Den andre vännen håller hus i Kanada och är en fantastiskt intressant karaktär, jag har inte en aning om vart jag har henne samtidigt som jag ändå är ganska säker på att jag är en av dem som känner henne bäst.

Idag har varit en fullkomligt fullspäckad dag: skolan 9-16, utdelning av flyers 16-18, teaterrepetition 18-20, fotboll 2020-21 och sen quizkväll på kulturen mellan 2130 och 23.. låter kanske lite väl men det har trots allt varit en bra dag, fullspäckade scheman hindrar trots allt en från att tänka mer än nödvändigt.

Läste ut Stäppvargen i måndags, vilken bok alltså.

I lördags var jag  förresten på en otrolig tillställning. Det var Rokoko-bal på universitetshuset i Lund. Jag hade svart frack, blå knäsammetsbyxor, vit sjal och spetsiga skor. Håret var fylligt bakåtkammat och vitfärgat av bakpulver.
Universitetshusets innanmäte var inlindat i tyll och vita tyger och alla gäster var så otroligt ambitiösa i sina utstyrslar: vitsmink, bombastiska klänningar, skönhetsfläckar, korsetter och yvigt vita frisyrer - magi! Hoppas det blir en tradition.

över och ut!

Kommentarer

Tänk på ett tal mellan 1 och 100.:

Namn:
Visst tänkte du på 72?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0