Bob Dylan - snygga boots och hatt samt ett grymt fotarbete.

Var i Malmoe och såg Robert Zimmerman igår, vill ju glänsa med att jag känner till hans riktiga namn.

Spelningen var väl som väntat inte särskilt spektakulär men ändock värd pengarna. Han körde många trevliga låter såsom, Stuck Inside A Mobile...  All Along The Watchtower och The Man In Me, fast i nästan oigenkänliga versioner.

Spelningen var lite som livet tyckte jag: precis som väntat, men ändå bra, samtidigt som man hela tiden satt och väntade på att det där lilla extra skulle ske - och till sist dog konserten likt livet utan att det lilla extra hade skett och man kom ut på andra sidan med en lite gnagande känsla av: "var det inte mer än så?"

Har idag varit och sett studentspexet "Jurij Gargarin", fantastiskt roligt. Har även varit kulturell i form av repetition till studenuppsättningen av "Vildanden" www.lundsstudentteater.se. Sätter upp "Vildanden" fjortonde maj om jag missminner mig.

Tänkte lägga upp bilder men det är ganska tråkigt, plus att man inte såg honom på så nära håll på Malmö Arena. Eller okej då en dålig bild kan jag lägga upp.
konstigt, filmerna blev inte alls suddiga.

Kommentarer
Postat av: Magnus

Kan berätta att spelningen i globen inte heller var speciellt spektakulär. Jag fick inte ens några bra bilder. Men nu har man sett legenden.

2009-04-03 @ 11:52:37
URL: http://timetokillistimetospill.blogg.se/

Tänk på ett tal mellan 1 och 100.:

Namn:
Visst tänkte du på 72?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0