en liten vecka.

en vecka är allt inte så lång tid.

Det där om att tiden går olika snabbt vid olika tillfällen är bra sant; jag upptäckte dock en sak förra våren som gjorde en liten skillnad. Jag besitter ett ganska stressat sinne som hela tiden känner att jag borde göra något, för snart är det slut. Endast när jag har riktigt tråkigt kan jag känna att tiden är långsam,  och det är extremt sällan. Det är i stort sett enbart när jag absolut inte har något som helst att göra på jobb som jag se mih själv tittandes på klockan med känslan av att den inte rör sig.

Men som sagt, förra våren så kom jag på att jag borde försöka suga in den tiden som är så långsam eftersom jag så ofta annars önskar att tiden skulle gå i alla fall lite långsammare. Detta har medfört att jag kan njuta lite av tristessen och det är ju bra, förutom faktumet att i och med att jag njuter så går inte tiden så långsamt längre.

Jag kommer inte ihåg sist jag hade en långsam vecka, tror det kan ha varit en i somras och en förra sommaren. Däremot har jag haft fantastiskt galet makalöst många extremt och otroligt snabba veckor sen jag flyttade till Lund; tiden i bubblan är rapid. Jag är också ganska säker på att nästa vecka kommer susa förbi, jag lyckades nämligen finna en liten sista-minuten till Egypten, ska bli nice med lite värme. Vi ska dyka i korallrev och bestiga berget Sinai. Är lite rädd för oroligheterna men UD har inte utfärdat någon som helst varning så det ska väl vara ok.

Ska refilla min ipod med Dungen. För öfrigt så läser jag Liftarens Guide Till Galaxen, har alltid sågat den som datanördarnas och rollspelarnas lindebarn men den är faktiskt riktigt rolig, riktigt.

Auf wiederschauen.

Kommentarer

Tänk på ett tal mellan 1 och 100.:

Namn:
Visst tänkte du på 72?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0