peace love and understanding.

är hemma i jonstorp och har precis firat födelsedag, en månad för sent men ändå.

gästerna gick vid tolv och då mådde jag lite dåligt så mätt jag var. jag bestämde mig för att gå ut i den nyfallna snön. iklädd röd kanadensisk jacka, gröna joggingbyxor och en neongul reflexväst började jag gå. jag lyssnade på Lykke Li och Kings of Leon bland annat.

det var så läckert att jag gjorde de första avtrycken i den nyafallna snön att jag bestämde mig för att göra lite avtryck. på gästgifvaregårdens parkering gjorde jag ett stort peacetecken i form av cirkeln med det tre hövdade korset typ. vidare på vägen till skolan gjorde jag fler sådana och när jag väl äntrade en helt otrampad skolgård så bestämde jag mig för att skriva PEACE jättestort, det var kul, kände mig lagom pretto och filantropisk.

vidare gick jag sen i konstiga mönster bort till affären och skrev LOVE över hela parkeringen och sen när jag passerade centrums busstopp skrev jag UNDERSTANDING på trottoaren.

nöjd med min kreation gick jag sen hem. när jag skulle ta av mig mina hörlurar la jag märke till något som jag även tidigare uppmärksammat: att ljudet blir slowmotion eller i varje fall lägre frekvens när man tar av sig lurarna. jag lyssnade på Keans "Everythings Changing".
jag undrar om det har med blåförskjutning eller rödförskjutning att göra som det skulle hetat om det vore ljus, hmm eller dopplereffekten det kanske heter. att ljudvågorna dras ut och på sätt blir frekvensen lägre och ljuder låter dovare. 

någon som vet? 


Kommentarer

Tänk på ett tal mellan 1 och 100.:

Namn:
Visst tänkte du på 72?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0