extremt kalla fötter och otroligt gott kaffe.

sitter i min säng


vilket nog lejonparten  av mitt liv senaste tre månaderna har bestått av. Pluggande, plinkande, pillande, prunkande och pratandes. Min säng är stor, lika bred som jag kan tänka mig att en stereotyp asiat är lång (160 cm inte 120 för den som tror att jag försökte vara så pass rolig). Det är kallt på mitt rum och det är nog därför som det kommer rök ur min mun  när jag ska sova.

När jag skulle ställa min mobil igår kväll så skulle jag vara smart. Jag brukar nämligen, förmodligen likt många andra, trycka av den så fort den ringer och sen komma för sent till skolan. Igår däremot så la jag den vid fotändan. Jag vaknade av mig själv något för sent, lite frågandes varför min mobil inte väckt mig men då fann jag den i delar i ett hörn av rummet. 

Kings of Leon alltså och Here's to you med Joan Baez.

Jag såg Magnolia igår, en magiskt fantastisk titel och ett, om möjligt jämförbart, lika bra soundtrack. Som helhet tyckte jag om filmen även om den kunde kännas långsam ibland. Jag gillar filmens slagord som är något i stil med ""This was not just a matter of chance. No. These strange things happen all the time." Det är så sjukt sant.

Jag kommer ihåg min extremt otroligt inspirerande filosofilärare på gymnasiet, (har förresten inte filosofilärare på gymnaiset en tendens att vara lite mer inspirerande än andra lärare?) Dalling heter han, borde jag nämna hans namn här förresten? Jag kommer i varje fall ihåg att vi diskuterade oddsen att man lever, de är i stort sett obefintliga; att just exakt precis jag ska finnas till betyder att alla mina förfäder har överlevt, ingen blev stenad ihjäl, ingen blev digerdödad, ingen tuberkolosierad och ingen dog heller av mjältbrand. Nu när jag tänker efter var det faktiskt inte alls min lärare som sa detta utan det var boken "Maya" av Jostein Gaarder som pockade på frågans existens. 

Men om man tänker på dessa odds så anser jag ändå att en annan fråga kommer upp, har slumpen ett minne? Jag menar även om det sannolikhetsmässigt är mindre chans att få två sexor i rad så borde det väl egentligen inte var så eller? Det finns ju trots allt fortfarande bara sex möjliga utgångar på en tärning?

Snälla lyssna mer på band of horses de är ju one of a kajnd. 

p.s. ibland gör det mer ont att bränna sig på en eld som slocknat än en som brinner.

Kommentarer

Tänk på ett tal mellan 1 och 100.:

Namn:
Visst tänkte du på 72?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0