Kändistät dröm eller vad? Rousseau och Daniel Lindström m.fl.

I Sverige, i Frankrike..

I natt satt jag på fönsterbläcket i ett stort fönster i Jean-Jacques Rousseaus gamla lägenhet, det var små järnspett som hindrade mig från att falla de hundra meterna ner. Jag hade hört någonstans att Rousseau hade gjort samma sak och att han hade suttit och kastat saker på förbipasserande och att han blivit så skicklig på att sikta så till slut kunde han träffa inom ett par kvadratcentimeter. Isbitar blev mina tillhyggen, jag var hemskt när att träffa en liten flicka och då gav jag upp. Det var riktigt läskigt att sitta där på bläcket och min svindel kom som ett slag i magen.

På hans balkong var nu inrett ett fik och där satt fina madamer och tittade avigt på mig, lite väl okonventionellt att sitta under thedrickandet på ett fönsterbläck kunde jag tänka mig, efter många om och men lyckades jag dock ta mig ner och bort till cafébalkongen. Där gick jag fram till kanten och såg om det var någon som letade efter den idiotiske isbits-kastaren. Två äldre damer stod och pratade vid min högra sida, jag hörde dem tala om någon vid namn Leopold och om livet i Dublin, den ena kvinnan och den av de två som gjorde intryck på mig var ganska kort och korpulent, kort hår tigrerat i blond och grått, hon var väldigt fräknig och var i sextioårs-åldern, hon blev tilltalad som Molly. Hon kom självmant fram och presenterade sig, "Molly Bloom", var namnet och hon tyckte att jag verkade spännande, jag blev väldigt exalterad när jag insåg att jag stod här men en av huvudkaraktärerna i "Odysseus", då kom en kompis fram och undrade om jag visste att det just den "Molly Bloom" och både jag och Molly tyckte det var genant så hon och henne väninna gick iväg, hon gav mig en blick av samförstånd innan hon försvann.

Rätt som det var började mina släktingar trilla in på cafét, det var gamla kusiner som jag aldrig sett som kom inlallande med diverse kändisar i sina armar, jag kommer ihåg Daniel Lindström från Idol (förmodligen för att han var med på "Så Ska Det Låta" igår.) sen var där massor av andra kändisar av det här slaget och min bror tyckte det var pinsamt och patetiskt med denna hysterin.

Jag vaknade precis efter att jag tagit i hand med Daniel Lindström och ändå kommer jag inte ihåg resterande människor. Det måste bero på ett ganska orealtistiskt tidsperspektiv i drömvärlden.


SVARTAREGNDROPPAR

Kommentarer
Postat av: Leo

Rousseau minsann! Impressive! Inte fan kommer han med i mina drömmar.

2007-02-10 @ 10:50:25
URL: http://lefruitinterdit.blogspot.com
Postat av: Hannah

Haha, intellektuellt värre.

2007-02-10 @ 23:20:18
URL: http://yoicks.blogspot.com/
Postat av: Bjuppe

hehehe, så jag tyckte att det var pinsamt? Molly Bloom av alla! Du är nog lite störd... Fast inget nytt under världens tak. ^^

2007-02-12 @ 11:56:50
Postat av: Fredrik

M, du tyckte kändishysterin var pinsam=) Har varit galet bra på att drömma senaste tiden ska du veta, och du, jag är lite störd.

2007-02-12 @ 13:51:43

Tänk på ett tal mellan 1 och 100.:

Namn:
Visst tänkte du på 72?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0